Reviews

Hier vind je een overzicht van onze recente bedrijf reviews en product beoordelingen.

10

De ram sticks zijn gewoon goed

Ik bestelde ze en ze waren al snel binnen, toen ze aankwamen waren ze goed verpakt en ze deden het. Als ik weer ram nodig heb, dan weet ik waar ik het zou bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo
2

Na vijf dagen ontvangen wat ik had besteld

Snel chatten over welk geheugen moet worden besteld. Binnen een dag geleverd wordt beloofd. Na twee dagen nog niets. Bij derde dag vergeefs wachten op de post mail gestuurd. Geen reactie. Vierde dag weer tevergeefs. Geen post, geen extra RAM Geheugen. Op chat vragen wordt niet gereageerd. Bedankt Eric!. Na tweede mail komt reactie, dat de post het erg druk heeft en er mogelijk vertraging is. Op de vijfde dag is de e-mail met enquete vragen eerder dan de enveloppe met RAM Geheugen. Gelukkig wordt aan het einde van dag vijf de enveloppe met geheugen bezorgd. Levering is in orde. Juiste spullen geleverd. Die post vertraging had beter wel direct op de website moeten worden vermeld.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Lisse
10

Prima service. Snelle levering

Het geheugen kwam ongeschonden aan. Goed verpakt, snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere
10

Prima met compatibiliteit check

Uitstekend, duidelijke site.Vul je merk/type pc in en zij voeren nog een check uit of het geheugen geschikt is voor je pc.Snel per post geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen
8

Goede ondersteuning om te vinden wat je zoekt.

Na het geven van het merk laptop via de chat van de site kreeg ik snel antwoord wat ik nodig had. Door vertraging van postnl door corona had ik mijn geheugen nog niet binnen en kreeg als antwoord dat als ik na 2 dagen nog even wachten nog steeds niets had gekregen zei de bestelling opnieuw zouden opsturen. Nette service dus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem
10

uitstekend advies en snelle levering

In de categorie op de website directe reactie met advies welk type ram geheugen voor het opgegeven type laptop.Faire prijs en snelle levering.Na installatie is de laptop weer uitgerust voor de taken. Levenslange garantie op geheugen is een pre.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst Gld
2

verkeerde levering en geen enkele reactie op mijn klacht

Heb ram geheugen besteld uit hun catalogus. Krijg een ander geheugen geleverd, dat niet werkt. Heb daarover gechat maar geen verdere reactie. Heb hun klachten formulier gebruikt: geen enkele reactie !!! heel slecht.Zit nu met fout ram geheugen en geld kwijt. Schande !!!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Nuenen
10

easy fast good

fast delivery quality awesome 🙂 thx Ill order soon again <3
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duivendrecht

Bekijk alle reviews hier