Reviews

Hier vind je een overzicht van onze recente bedrijf reviews en product beoordelingen.

1

nog steeds mijn geld niet terug

Je word aan het lijntje gehouden na je retour gestuurde product ik heb nog steeds mijn geld niet terug we zijn 5 weken verder nu na meerdere mails gestuurt te hebben ook mijn retour bewijs van postnl en track en trace nr te hebben gegeven heb ik nog mijn geld niet terug. EN ZE HEBBEN GEEN TELEFOON NUMMER !!!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Utrecht
9

Gedegen en gecontroleerd advies.

RAM-geheugen kopen vraagt om precisie en om kennis van zaken. Een fout is zo gemaakt. En dat is precies hoe ze bij RAM-Geheugen.nl er in staan. Zekerheid van een juiste aankoop en een plezierige koop-ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenwijk
10

Perfect

Via de chat de juiste info vernomen en is perfect!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Laureins
9

Zeer tevreden

Snelle levering, makkelijke site.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

Zeer snelle levering

Prima advies gekregen via de chatfunctie. Daarom het juiste product besteld, dat meteen de volgende dag in de bus lag. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht
8

over het algemeen tevreden

Een beetje lang moeten wachten , op woensdagmiddag besteld en maar maandag erop ontvangen. Het leken wel Belgische toestanden. Maar overigens héél tevreden hoor. Prima geheugentje, loopt als een treintje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- WAASMUNSTER
7

dat het snel binnen is en het werkt ook nog

Ik had nog nooit van jullie gehoord maar kreeg een link dat het RAM geheugen het beste bij jullie kon bestellen, op tijd binnen en het werkt goed dus wat willen we nog meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert
10

Erg goed advies (door Eric) voor de juiste keuze van RAM en installatie ervan vlekkeloos

Had nog een "oude" PC die nog Windows XP draait, maar erg traag geworden was, Wilde hem sneller en ook veiliger maken door een upgrade naar Windows10 uit te voeren. Hiervoor was echter minimaal 2GB RAM-Geheugen nodig. Bij RAM-Geheugen.nl hebben ze zeer snel de juiste keuze van het type RAM geheugen bevestigd per chat mail , en het order dat meteen geplaatst werd, ontving ik ook nog eens de dag erop. Na het inpluggen, was mijn PC terug performant geworden, en kan hij nog heel wat jaren mee, Deze leverancier ervaar ik als erg soliede, betrouwbaar en kan ik ten stelligste aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Niklaas

Bekijk alle reviews hier